TVM
< Terug naar lijst

Adviseur proces en kwaliteit informatievoorziening (38 uur)

Solliciteren

Wil jij onze interne beheersing naar een hoger niveau tillen? Dit is jouw kans! Word adviseur proces en kwaliteit Informatiebeveiliging bij TVM verzekeringen en maak het verschil!

Wat ga je doen?

Breng jij de beheersing van risico’s naar een hoger niveau? Dan ben jij de controlerende en adviserende kracht die wij zoeken voor onze 1e lijnmanagers. Deze managers leiden afdelingen zoals commercie, schade, financiën en informatievoorziening. Jouw expertise ligt vooral bij informatievoorziening (IV), waar de Good Practice Informatiebeveiliging van De Nederlandse Bank (DNB) en de nieuwe wetgeving DORA geen geheimen voor jou kennen.

Je voert 1e lijn controles uit om te controleren of de risico’s goed beheerst worden. Dit doe je door de effectiviteit van de beheersmaatregelen uit het In Control Framework te evalueren. De resultaten van je controles, het bewijsdossier en je bevindingen bespreek je met collega's van Business Risk Management en de opdrachtgever. Daarna leg je alles vast en rapporteer je aan de verantwoordelijke 1e lijnmanagers en een lid van de Raad van Bestuur. Indien nodig help je bij het uitwerken van acties. Je monitort de voortgang via het actiemanagementsysteem.

Je schakelt moeiteloos tussen operationeel en tactisch niveau en fungeert als verbindende en coördinerende schakel tussen de 1e lijn managers, Business Risk Management, 2e lijn (Risk Management en Compliance) en 3e lijn (Internal Audit).

Ben jij de proactieve en resultaatgerichte professional die ons team komt versterken? Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving waar jouw bijdrage écht impact maakt.

De afdeling Proces en Kwaliteit

Je komt te werken binnen de afdeling Proces en Kwaliteit dat bestaat uit 7 collega’s. Het team is verantwoordelijk voor:

  • het uitvoeren van 1e lijncontroles
  • het optekenen, beschrijven en beheren van processen
  • het registreren, monitoren en analyseren van klachten

Deze werkzaamheden dragen allemaal bij aan het verbeteren van de prestaties van TVM. Hierbij werk je nauw samen met alle afdelingen binnen TVM.

.

Over TVM verzekeringen

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water.

De missie van TVM; Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat voor transportveiligheid.

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Gezien de goede positie van de organisatie kent men uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.

  • Een brutosalaris van minimaal € 3.796,- en maximaal € 5.423,- (op basis van 38 uur), afhankelijk van ervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Een premievrij pensioen
  • Laptop en telefoon
  • Een goede thuiswerkregeling, die het mogelijk maakt om 60% van je werkweek tijd- en plaats onafhankelijk in te delen
  • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM
  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen
  • Mogelijkheden om te werken aan je vitaliteit door onder andere sporten met korting
  • Lees hier voordelen van werken bij TVM

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature?  Yvonne Luinge, manager Proces en Kwaliteit, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 14 46 26 20  en e-mail yj.luinge@tvm.nl

Vacature delen op:

Startdatum:

10-7-2024

Sluitingsdatum:

10-08-2024

Locatie:

Hoogeveen

Contactpersonen:

Bas van Scherpenzeel
mobiel: +31 681367024

Bedrijfspagina:

https://www.tvm.nl/
Terug naar boven