TVM
< Terug naar lijst

Contractmanager (IT) (38 uur)

Solliciteren

Zoek jij een uitdagende functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de inkoop en het beheer van contracten voor (IT) producten en diensten? Bekijk dan deze vacature voor contractmanager inkoop bij TVM verzekeringen!

Wat ga je doen?

Als contractmanager bij TVM ben jij verantwoordelijk voor de implementatie, werking en de evaluatie van de processen welke zorgen voor de inkoop van (IT) producten en diensten die naadloos aansluiten bij de eisen van jouw stakeholders en het contractbeheer dat daarop volgt. Je werkt binnen de afdeling Inkoop en werkt nauw samen met de regieorganisatie. Zo stel jij samen contracteigenaren, product owners, architecten, information security officers en de privacy officer de behoefte binnen TVM vast. Als contractmanager bewaak jij het (IT) inkoop- en contractmanagementproces, zodat er een gedegen aansluiting is met een mogelijke leverancier en de werkwijze van TVM. Ook werk jij als contractmanager samen met externe stakeholders. Dit houdt in dat je samen met bestaande en potentieel nieuwe leveranciers aan de verwerving en kwaliteit van (IT) producten en diensten werkt.

Het team Inkoop

De afdeling inkoop is erop gericht dat de geleverde dienstverlening blijvend overeenkomt met de gecontracteerde dienstverlening en een actuele afspiegeling is van de TVM werkwijze. Ook bestuurt, initieert, faciliteert en/of coördineert de afdeling Inkoop zaken die zich afspelen op het snijvlak van klant en leverancier. De afdeling inkoop bestaat uit 4 interne collega’s en 2 externe collega’s. Het is belangrijk dat de levering van dienstverlening door leveranciers zodanig bestuurd dient te worden dat deze op alle niveaus blijvend aansluit op de behoeften van TVM en dat de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd zijn tegen optimale kosten en condities.

xx

Dit krijg je van ons

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. TVM biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Een salaris van minimaal €4.553,54 en maximaal €6505,06 op basis van een werkweek van 38 uur
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Wij hebben een premievrij pensioen, waardoor jouw nettosalaris onder aan de streep gunstiger uitpakt
  • Bij TVM werken wij hybride. Dat betekent dat je minimaal 40% op kantoor in Hoogeveen aanwezig bent om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, en dat je 60% tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken
  • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM
  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Je krijgt korting bij veel sportscholen, wij stimuleren je beweging en fitheid
  • Lees hier meer over voordelen van werken bij TVM

Maak kennis met TVM verzekeringen

Wij zijn TVM, dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. Zonder logistiek en transport staat alles stil. Vrijwel alles wat je om je heen ziet, wat je consumeert, gebruikt, is ooit op enig moment onderweg geweest.

Als coöperatie gaan we voor continuïteit en veiligheid dat in lijn staat met onze missie en visie. We zijn niet alleen experts, maar ook dienstverleners en adviseurs in onder andere het verkopen, behandelen en voorkomen van schades. We benutten geavanceerde data-analyse en bieden specialistisch (preventie) advies om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Een paar voorbeelden waar wij mee bezig zijn:

  • Zero emissie. TVM heeft in de huidige energietransitie een leidende rol door als eerste en enige verzekeraar verzekeringen en diensten te ontwikkelen voor duurzame voertuigen.
  • Preventie voor weg en water. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schades. We zien waar schades ontstaan en helpen ondernemers schades te voorkomen en staan voor transportveiligheid. Want TVM staat voor transportveiligheid.
  • MVO beleid.  TVM vindt het belangrijk om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Lees meer over onze maatschappelijke initiatieven en sponsoring.
  • TVM Awards. Elk jaar belonen we uitzonderlijke prestaties met de TVM Awards, waarbij we samenwerken met onze ambassadrice Hélène Hendriks.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature? Koert van Buuren, manager services, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar op telefoonnummer +31628816906  en e-mail kfm.vanbuuren@tvm.nl.  

Procedure

Lees op deze pagina wat je kan verwachten van de selectieprocedure bij TVM verzekeringen.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528 – 29 22 22 of gebruik het digitale sollicitatieformulier.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld, waarbij interne kandidaten van TVM voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:

Startdatum:

8-8-2024

Sluitingsdatum:

21-9-2024

Contactpersonen:

Recruitment
tel.: +31 528292222

Bedrijfspagina:

https://www.tvm.nl/
Terug naar boven