Schade Materieel Binnenland
< Terug naar lijst

Senior schadebehandelaar binnenland (38 uur)

Solliciteren

Wij zijn TVM, dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. Zonder logistiek en transport staat alles stil. Vrijwel alles wat je om je heen ziet, wat je consumeert, gebruikt, is ooit op enig moment onderweg geweest. Wij zijn betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend. Dit doen wij door elkaar te helpen onze doelstellingen te halen, onze afspraken na te komen, ons zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen en initiatief te nemen om onze werkprocessen en dienstverlening steeds verder te optimaliseren. En hier draag jij aan bij als senior schadebehandelaar binnenland!

Wat ga je doen als senior schadebehandelaar binnenland?

Je komt te werken in een ontzettend leuk team van 16 collega’s waarbij je een informele werksfeer ervaart, verantwoordelijk bent voor je eigen schadedossiers en waar jouw nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd. Als senior schadebehandelaar binnenland ben je verantwoordelijk voor de behandeling van voornamelijk complexe materiële (verkeer)schaden in Nederland. Daarnaast pak je een voortrekkersrol waarbij je je opgedane kennis deelt en samenwerking in het team stimuleert.

Naast het beheren van je eigen klantportefeuille en behandelen van schadedossiers heb je een behulpzame rol naar klanten en collega’s. Je bent gezien je senioriteit de vraagbaak van het team, je voert kwaliteitscontroles uit waarmee je je collega’s nog beter in hun kracht kunt zetten en werk je dagelijks samen met je leidinggevende. Je levert een inhoudelijke bijdrage door werkzaamheden op te pakken zoals je collega’s opleiden, klachten behandelen en aanspreekpunt te zijn als OVS coördinator en minnelijk overlegpartner.

xx

Over TVM verzekeringen

Als coöperatie gaan we voor continuïteit dat in lijn staat met onze missie en visie. We zijn niet alleen experts, maar ook dienstverleners en adviseurs in onder andere het verkopen, behandelen en voorkomen van schades. We benutten geavanceerde data-analyse en bieden specialistisch (preventie) advies om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Als nichespeler binnen de transportsector zijn wij dé verzekeraar met onze hoge score op klantgerichtheid! Een paar voorbeelden waar wij mee bezig zijn:

  • Zero emissie. TVM heeft in de huidige energietransitie een leidende rol door als eerste en enige verzekeraar verzekeringen en diensten te ontwikkelen voor duurzame voertuigen.
  • Preventie voor weg en water. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schades. We zien waar schades ontstaan en helpen ondernemers schades te voorkomen en staan voor transportveiligheid.
  • MVO beleid.  TVM vindt het belangrijk om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Lees meer over onze maatschappelijke initiatieven en sponsoring.
  • TVM Awards. Elk jaar belonen we uitzonderlijke prestaties met de TVM Awards, waarbij we samenwerken met onze ambassadrice Hélène Hendriks.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Bij TVM kennen wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Wij bieden een bruto maandsalaris van minimaal €3.316,12,- en maximaal €4.737,31,- op basis van een werkweek van 38 uur
  • Je hebt 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een premievrij pensioen
  • Je krijgt een volledige 13e maand en een vakantietoeslag van 8% over jouw salaris
  • De mogelijkheid om tijdelijk meer of minder te werken
  • Bij TVM werken wij hybride. Dat betekent dat je minimaal 40% op kantoor in Hoogeveen aanwezig bent om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, en dat je 60% tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken
  • Ruimschoots mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen onze TVM performance management cyclus: STAP-cyclus
  • Leuke extra, zoals: een actieve personeelsvereniging met afwisselden activiteiten en een stimulans voor vitaliteit door onder andere sporten met korting

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over de vacature? Chantal da Graça, manager schade binnenland, vertelt je er graag meer over. Haar telefoonnummer is 06 – 10 92 88 02.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Vacature delen op:

Startdatum:

7-5-2024

Sluitingsdatum:

10-07-2024

Contactpersonen:

Recruitment
mobiel: +31 (0)528 29 22 22

Bedrijfspagina:

http://https://www.tvm.nl/
Terug naar boven