CSI
< Terug naar lijst

Specialist Quality (38 uur)

Solliciteren

Wij zijn TVM, dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. Zonder logistiek en transport staat alles stil. Vrijwel alles wat je om je heen ziet, wat je consumeert, gebruikt, is ooit op enig moment onderweg geweest.

Werken bij TVM betekent jouw kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie. Op de afdeling Business Risk en Quality is onze ambitie om met onze specialistische kennis waarde toe te voegen aan de klantteams, zodat zij optimaal in staat zijn onze klanten te bedienen. Want als nichespeler binnen de transportsector zijn wij dé verzekeraar met onze hoge score op klantgerichtheid! En hier draag jij als specialist quality aan bij!

Wat ga jij doen als specialist quality?

Als specialist quality help jij de organisatie bij het voldoen aan allerlei wet- en regelgeving, o.a. op het gebied van CDD (know your customer), sanctiewetgeving, en IDD (zorgplicht). Als afdeling bieden wij onze collega’s handvaten, zodat wij op een betrouwbare manier het werk kunnen verrichten voor onze klant, waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft! Wij werken vaak projectmatig, waardoor het belangrijk is dat je jouw werkzaamheden goed weet te prioriteren en te plannen.  Jij als nieuwe aanwinst krijgt de ruimte om mee te denken over ons beleid en processen. Zo tillen wij samen TVM naar een nóg hoger niveau!

Het Business Risk & Quality team

Jij komt te werken binnen het team Business Risk & Quality, dat bestaat uit 8 gedreven en enthousiaste collega’s. Wij doen alles omtrent het verbeteren van (data)kwaliteit, zoals checks doen om de kwaliteit te borgen, dragen zorg voor de managementinformatie en gaan in gesprek met de organisatie om inspiratie op te doen om onze processen effectiever en efficiënter in te richten. Daarnaast experimenteren wij proactief met methodes als Lean, Scrum en Agile. Onze afdeling is volop in ontwikkeling en wij stimuleren jouw bijdrage hierin!

xx

Wat bieden wij jou?

Als specialist quality bieden wij een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Bij TVM kennen wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Wij bieden een brutosalaris van minimaal €2.934,71,- en maximaal €4.737,31,-. Afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een fulltime werkweek van 38 uur.
  • Je hebt 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Wij hebben een premievrij pensioen, waardoor jouw nettosalaris onder de streep gunstiger uitpakt
  • Je krijgt een volledige 13e maand en een vakantietoeslag van 8% over jouw salaris
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Bij TVM werken wij hybride. Dat betekent dat je minimaal 40% op kantoor in Hoogeveen aanwezig bent om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, en dat je 60% tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken
  • Ruimschoots mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen onze TVM performance management cyclus: STAP-cyclus
  • Je krijgt korting bij veel sportscholen, wij stimuleren je beweging en fitheid
  • Lees hier meer over voordelen van werken bij TVM

Over TVM verzekeringen

Als coöperatie gaan we voor economische continuïteit dat in lijn staat met onze missie en visie. We zijn niet alleen experts, maar ook dienstverleners en adviseurs in onder andere het verkopen, behandelen en voorkomen van schades. We benutten geavanceerde data-analyse en bieden specialistisch (preventie) advies om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Een paar voorbeelden waar wij mee bezig zijn:

  • Zero emissie. TVM heeft in de huidige energietransitie een leidende rol door als eerste en enige verzekeraar verzekeringen en diensten te ontwikkelen voor duurzame voertuigen.
  • Preventie voor weg en water. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schades. We zien waar schades ontstaan en helpen ondernemers schades te voorkomen.
  • MVO beleid.  TVM vindt het belangrijk om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Lees meer over onze maatschappelijke initiatieven en sponsoring.
  • TVM Awards. Elk jaar belonen we uitzonderlijke prestaties met de TVM Awards, waarbij we samenwerken met onze ambassadrice Hélène Hendriks.

Vragen of direct solliciteren?

Ben jij na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast geworden? Dan ontvangen wij je sollicitatie graag!

Wil je graag meer informatie over de vacature?  Arjen Bottema, manager business risk & quality, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-43204018 en e-mail a.bottema@tvm.nl.

Vacature delen op:

Startdatum:

6-5-2024

Sluitingsdatum:

6-6-2024

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://https://www.tvm.nl/
Terug naar boven