CIO Office
< Terug naar lijst

Solution Architect (38 uur)

Solliciteren

Ben jij de solution architect die als aandachtsgebied applicatie heeft? Zet jij jouw kennis in binnen ons applicatie landschap? Lees dan snel verder en kom werken bij TVM verzekeringen!

Wat ga je doen als solution architect?

TVM staat midden in een uitdagende implementatie van nieuwe systemen. Als solution architect ben jij samen met collega’s verantwoordelijk voor de sturing vanuit architectuur op de implementatie, integratie en migratie naar (SaaS) oplossingen. Je ziet het als een uitdaging om samen met onze teams het huidige complexe applicatie landschap te migreren naar een gestandaardiseerd (overwegend SaaS gebaseerd) applicatie landschap. Jouw duidelijke visie en ervaring met het implementeren en integreren van pakketoplossingen in een applicatielandschap in dit proces is van belang.

Lijkt het jou een uitdaging om op korte termijn impact te maken? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als solution architect ben jij het aanspreekpunt en weet je als geen ander hoe je architectuur omzet naar praktische uitgangspunten. Jij neemt onze agile teams mee, zodat zij gebruik kunnen maken van de architectuur in de praktijk. Daarnaast ben je in staat om, samen met je collega architecten, architectuur te gebruiken en in te zetten als instrument voor gecontroleerde veranderingen, in lijn met de TVM strategie.

Als solution architect bij TVM geven wij een inkijkje in je werkzaamheden:

  • Beschrijven en modelleren van doel applicatie architecturen en transities
  • Uitwerken en integreren van functionele en technische oplossingen
  • Voorstellen doen voor consolidatie en rationalisatie van het applicatielandschap
  • Bewaken van de consistentie tussen de verschillende ontwikkelingen en initiatieven
  • Het adviseren en begeleiden van product owners en DevOps teams bij de realisatie van doelarchitectuur
  • Afstemming van de applicatiearchitectuur op de andere architectuurlagen in de TVM architecture repository (security, integratie, processen, business en infrastructuur)

Het team CIO Office

Bij CIO Office werk je met ca. 20 collega’s aan het uitdragen van strategie, beleid en architectuur en geef je daarmee richting aan onze IT organisatie. Het is ons doel om de kwaliteit en productiviteit van IT processen te verhogen, borgen en bewaken. Wij verwachten van jou dat je samen met onze andere specialisten een drijvende kracht bent in de transformatie die wij op dit moment maken.

xx

Over TVM verzekeringen

Als coöperatie gaan we voor economische continuïteit dat in lijn staat met onze missie en visie. We zijn niet alleen experts, maar ook dienstverleners en adviseurs in onder andere het verkopen, behandelen en voorkomen van schades. We benutten geavanceerde data-analyse en bieden specialistisch (preventie) advies om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Een paar voorbeelden waar wij mee bezig zijn:

  • Zero emissie. TVM heeft in de huidige energietransitie een leidende rol door als eerste en enige verzekeraar verzekeringen en diensten te ontwikkelen voor duurzame voertuigen.
  • Preventie voor weg en water. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schades. We zien waar schades ontstaan en helpen ondernemers schades te voorkomen.
  • MVO beleid.  TVM vindt het belangrijk om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Lees meer over onze maatschappelijke initiatieven en sponsoring.
  • TVM Awards. Elk jaar belonen we uitzonderlijke prestaties met de TVM Awards, waarbij we samenwerken met onze ambassadrice Hélène Hendriks.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. TVM kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Salaris van minimaal €4.553,- en maximaal €6.505,- (bruto op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Wij hebben een premievrij pensioen, waardoor jouw nettosalaris onder de streep gunstiger uitpakt
  • Bij TVM werken wij hybride. Dat betekent dat je minimaal 40% op kantoor in Hoogeveen aanwezig bent om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, en dat je 60% tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken
  • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM
  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen onze TVM performance management cyclus: de STAP-cyclus
  • Je krijgt korting bij veel sportscholen, wij stimuleren je beweging en fitheid
  • Lees hier meer voordelen van werken bij TVM

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature? Dan kun je onze afdeling Recruitment bellen via 0528-29 22 22 of via recruitment@tvm.nl. 

Vacature delen op:

Startdatum:

3-5-2024

Sluitingsdatum:

29-08-2024

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://https://www.tvm.nl/
Terug naar boven