Schade Materieel Buitenland
< Terug naar lijst

Schadebehandelaar buitenland (38 uur)

Solliciteren

Heb jij passie voor schadebehandeling en bedrijven in de transportsector? Bekijk dan deze vacature voor schadebehandelaar buitenland en kom werken bij TVM verzekeringen!

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de behandeling van materiële verkeerschaden op basis van de Groene Kaart overeenkomst of de 4e WAM richtlijn. Als schadebehandelaar buitenland beoordeel en/of onderzoek je de schuldvraag op basis van buitenlandse wet- en regelgeving, ook informeer en adviseer je klanten over afwijkende wet- en regelgeving. Daarnaast onderhandel en discussieer je rechtstreeks met de buitenlandse tegenpartij, correspondenten, maatschappijen, experts, advocaten en andere betrokkenen over de schuldvraag en/of schadeomvang. Regresacties pleeg je zelfstandig in zowel Nederland als in het buitenland.

Als schadebehandelaar buitenland werk je zelfstandig met de focus op klant- en resultaatgerichtheid. Jij kan jouw uitgebreide talenkennis combineren met afwisselende wet- en regelgeving per land. Hierdoor kom je schades teken die je op verschillende manieren oplost. Dankzij jouw proactieve en ondernemende houding zorg jij voor de belangen van de verzekerde en die van TVM. Wanneer jij affiniteit met de transportsector hebt, dan zit je als schadebehandelaar buitenland helemaal op je plek!

Naast het uitvoeren van de functie schadebehandelaar buitenland kun je ook worden ingezet om een bijdrage te leveren aan projecten. Wij gaan graag met jou in gesprek om erachter te komen waar jouw interesses liggen en hoe jij kan bijdragen. Dat kan bijvoorbeeld zijn binnen een project over teamontwikkeling, maar ook TVM breed.

Het team schade materieel buitenland

Binnen het team schade materieel buitenland worden zowel schades voor Nederlandse als voor buitenlandse verzekerden afgewikkeld. Het team bestaat uit 10 medewerkers. Er is een informele en open sfeer op de afdeling, waarin wij streven naar klant- en resultaatgerichtheid. TVM beschikt over een internationaal netwerk van correspondenten, schaderegeling bureaus en makelaars. Polisvoorwaarden, toepasselijke wet- en regelgeving en in het vakgebied geldende richtlijnen en procedures vormen het kader waarbinnen de schadebehandeling plaats vindt.

x

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. TVM biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  • Een salaris van minimaal €2.934,- en maximaal €4.192,- (op basis van 38-uren)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een premievrij pensioen
  • Een goede thuiswerkregeling, die het mogelijk maakt om 60% van je werkweek tijd- en plaats onafhankelijk in te delen
  • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM
  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen
  • Mogelijkheden om te werken aan je vitaliteit door onder andere sporten met korting
  • Lees hier meer over voordelen van werken bij TVM

Maak kennis met TVM verzekeringen

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water.

De missie van TVM; Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat voor transportveiligheid.

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature? Kim Welles, manager schade materieel buitenland vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-48275173 en email ak.welles@tvm.nl

Procedure

Lees op deze pagina wat je kan verwachten van de selectieprocedure bij TVM verzekeringen. Een (online) screening en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0528-29 22 22 of gebruik het digitale sollicitatieformulier. 

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld, waarbij interne kandidaten van TVM voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature delen op:

Startdatum:

18-1-2024

Sluitingsdatum:

18-5-2024

Contactpersonen:

Bedrijfspagina:

http://https://www.tvm.nl/
Terug naar boven