Aplicatieontwikkeling en -beheer
< Terug naar lijst

Functioneel beheerder (38 uur)

Solliciteren

Heb jij interesse in bedrijfsprocessen en een passie voor informatiesystemen? Bekijk dan deze vacature voor functioneel beheerder en kom werken bij TVM verzekeringen!

Functieomschrijving

Als functioneel beheerder bij TVM speel je een centrale rol in ons veranderende landschap. Je staat voortdurend in contact met onze klanten om hun eisen en wensen in kaart te brengen. Op basis daarvan neem je de regie over onze informatiesystemen. Je werkt samen met alle betrokken partijen, van gebruikers tot leveranciers, om de software zo te configureren dat iedereen er goed mee uit de voeten kan. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe software, waarbij je releases plant, test en live brengt. Je hebt een sleutelfunctie precies in het hart van onze organisatie.

Binnen TVM werken we volgens een agile aanpak, waarbij we in korte iteraties werken en nauw samenwerken met de business. Jouw frequente afstemming met de gebruikers is essentieel om de wensen goed in de applicatie te kunnen verwerken. De verzekerings- en IT-wereld veranderen snel er gebeurt dan ook een boel binnen TVM. Deze werkwijze moet bij jou passen.

We hechten waarde aan een hands-on mentaliteit, nieuwsgierigheid en onderzoekend vermogen. Wij willen onze klanten graag helpen verbeteren die drive zien we graag terug bij jou. Je wordt gestimuleerd en gefaciliteerd om je ideeën te verwezenlijken en je voortdurend te blijven ontwikkelen.

Het applicatie ontwikkeling en beheer team

Je komt te werken binnen ons applicatie ontwikkeling en beheer afdeling die bestaat uit totaal 50 collega’s. Het team waarbinnen je gaat werken bestaat uit ongeveer 5 collega’s. Binnen TVM zijn we dag in dag uit bezig om onze dienstverlening te verbeteren om zo onze klanten te ontzorgen in de weg naar continuïteit en veiligheid. Dit doen wij met innovatieve producten en diensten die veelal gebaseerd zijn op IT. Onze afdeling heeft een belangrijke rol in de realisatie van deze initiatieven. De informatiesystemen bestaan uit zowel maatwerk als standaard pakketten.

.

Over TVM verzekeringen

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water.

De missie van TVM; Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat voor transportveiligheid.

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.

  • Een salaris van minimaal €3.070.- en maximaal €4.386,- bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek);
  • Een premievrij pensioen;
  • Een goede thuiswerkregeling;
  • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM;
  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling met een ruim aanbod op het gebied van opleidingen;
  • Mogelijkheden om te werken aan je vitaliteit door onder andere sporten met korting.
  • Lees hier voordelen van werken bij TVM

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature?  Frank Lansink, manager applicatie ontwikkeling en beheer, vertelt je er graag meer over. Hij is via email bereikbaar op fm.lansink@tvm.nl of via 06 2973 8445.

 

Vacature delen op:

Startdatum:

25-09-2023

Sluitingsdatum:

30-11-2023

Locatie:

Hoogeveen

Contactpersonen:

Frank Lansink
mobiel: +31 0629738445

Bedrijfspagina:

http://https://www.tvm.nl/
Terug naar boven