Schadebehandeling Letsel
< Terug naar lijst

Medisch adviseur (24-28 uur)

Solliciteren

Wil jij jouw medische kennis en empathisch vermogen combineren voor een uitdagende rol naast jouw huidige baan of praktijk? Kom dan werken als medisch adviseur bij TVM verzekeringen en draag bij aan de behandeling en coördinatie van letsel- en overlijdensschades.

Maak kennis met TVM verzekeringen

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. Dat merk je direct vanaf dag 1 dat je bij TVM binnenstapt.

Wat ga je doen als medisch adviseur?

Als medisch adviseur bij TVM ben je verantwoordelijk voor het behandelen, adviseren en coördineren van het medische gedeelte van letsel- en overlijdensschades. Je komt terecht in een functie waarin naast je expertise een groot beroep wordt gedaan op je inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Je onderzoekt de juistheid van de medische informatie in letsel- en overlijdensschades en vertaalt deze informatie in duidelijke taal voor de behandelaar/regelaar. Je adviseert en rapporteert, waarbij je natuurlijk ook de medische causaliteit beoordeelt en overleg hebt met andere medisch adviseurs. Daarbij word je ondersteund door ons medisch secretariaat.   

Waar ga je werken?

Je komt te werken binnen het team Letselschadebehandeling (binnendienst) dat bestaat uit 18 collega’s. Dit team maakt onderdeel uit van de gehele afdeling Letselschade (binnen- en buitendienst). Als medisch adviseur werk je zelfstandig in de medische advisering. Tegelijkertijd werk je nauw samen met en adviseert aan alle collega’s van de afdeling letselschade. De medische unit zorgt voor de administratieve ondersteuning.

.

Dit krijg je van ons

Een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. En we zorgen ook voor:

  •        Een brutosalaris van minimaal €5.774,66,- en maximaal €8.249,51,- (op basis van 38 uur)
  •        Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  •        152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (bij een 38-urige werkweek)
  •        Een premievrij pensioen (!)
  •        Een goede thuiswerkregeling waarbij het mogelijk is om 60% van je werkweek tijd- en plaats onafhankelijk in te delen
  •        Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  •        Mogelijkheden om te werken aan je vitaliteit door onder andere sporten met korting
  •        En mocht je meer dan 24-28 uur willen werken dan is dat uiteraard bespreekbaar
  •        Lees hier meer voordelen van werken bij TVM

 
TVM heeft de onderscheiding World-class Workplace 2022 want onze eNPS- en werkgeverschapsscores liggen boven de regionale benchmark . De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature?  Marloes Haarman – van den Berg, manager letselschadebehandeling, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 13 28 58 28 en e-mail m.haarmanvandenberg@tvm.nl.

Vacature delen op:

Startdatum:

1-1-2024

Sluitingsdatum:

21-5-2024

Locatie:

Hoogeveen

Contactpersonen:

Marloes Haarman-van den Berg
tel.: +31 13285828

Bedrijfspagina:

http://https://www.tvm.nl/
Terug naar boven