TVM
< Terug naar lijst

Senior Tester (38 uren)

Solliciteren

Ben jij een gedreven en een ervaren Tester? Houd je van flexibiliteit in je werk en wil je daarnaast echt impact maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Senior Tester binnen TVM heb je een veelzijdige functie. We doen allerlei projecten in de BizDevOps teams. Hierbij moet je denken aan een schadepreventie app, SSO implementatie, implementatie van een nieuw kernsysteem of de relatie app die als spil in ons landschap acteert, zoals audio logging. Je houdt je met name bezig met het testen van de software en het waarborgen van de kwaliteit hiervan, je bent zowel functioneel als geautomatiseerd aan het testen en hebt contact met je gebruikers.

Je weet als geen ander de kwaliteit van de software zo hoog mogelijk te houden. Vanuit die gedachte verbeter jij het testproces en zet je samen met andere testers testautomatisering op. Je houdt hierbij de toekomstbestendigheid van de test oplossingen als uitgangspunt. Als persoon ben je analytisch en is het jouw tweede natuur om fouten op te sporen. Je houdt ervan je kennis te delen en het geven van advies. Samen met de testers uit de andere teams maak je onderdeel uit van het testgilde. Je bent ook sparringpartner voor ontwikkelaars, analisten en de business op zowel het testvlak als QA.

Jij bent misschien de tester in het team maar binnen TVM is kwaliteit een verantwoordelijkheid van het hele team. Wij werken volgens het principe: “You build it, you run it, you own it!”. Bij ons draag je op een agile wijze direct bij aan onze digitale toekomst!

We zijn voor een aantal van onze teams opzoek naar een tweetal nieuwe testers. Hieronder staat per team uitgelegd wat ze doen en hoe ze binnen TVM actief zijn.

Team Bumper:

Bumper is een preventie-platform dat met innovatieve digitale oplossingen onze klanten helpt. Vanuit een app kunnen chauffeurs voertuig controles uitvoeren voor het vertrek van een dienst. Doordat de chauffeur met 5 eenvoudige stappen een schade kan melden op zijn mobiel kan het wagenparkbeheer realtime meekijken. Hierdoor is de huidige staat van het voertuig – en het complete wagenpark – digitaal inzichtelijk voor het wagenparkbeheer. In Bumper analyseren we de verzamelde data en geven inzichten terug aan de transportonderneming, zodat daarop geanticipeerd kan worden. Op basis van dit verbeterde inzicht kunnen onze klanten verbeteringen doorvoeren. Vanuit preventie kan men gericht opvolging geven aan de aandachtspunten, door opleidingen in te zetten om chauffeurs te coachen.

Want onze prioriteit is minder schade en Nederland veiliger maken.

Team Mijn TVM:

Mijn TVM is  de primaire mijnomgeving voor onze klanten. Via deze applicatie communiceren zij op digitale wijze veelvuldig met TVM. Veruit de meeste grote transporteurs van Nederland zijn klant. Zij maken dagelijks gebruik van Mijn TVM en denken actief mee in verbeteringen en vernieuwingen. Binnen team Mijn TVM dragen wij dagelijks ons steentje bij aan de (digitale) klantervaring van deze klanten. Aangezien onze klanttevredenheid tot de hoogste in de markt behoort vergt dit dagelijks een scherpe en vernieuwende kijk op de markt. In Mijn TVM ondersteunen wij alle primaire verzekeringsprocessen bij ons klanten. Denk daarbij aan wagenparkbeheer, digitaal schademelden, polisbeheer. Wij streven naar een optimale klantbeleving zowel on- als offline. Digitaal waar het kan, via andere kanalen waar het waarde toevoegt. Mijn TVM is erop gericht om zo veel mogelijk business- en klantwaarde te leveren. Je bent een echte teamspeler die onderdeel uitmaakt van ons hechte team!

Het applicatie ontwikkeling en beheer team

Je komt te werken binnen ons applicatie ontwikkeling en beheer afdeling die bestaat uit totaal 50 collega’s. Het team waarbinnen je gaat werken bestaat uit ongeveer 5 collega’s. Binnen TVM zijn we dag in dag uit bezig om onze dienstverlening te verbeteren om zo onze klanten te ontzorgen in de weg naar continuïteit en veiligheid. Dit doen wij met innovatieve producten en diensten die veelal gebaseerd zijn op IT. Onze afdeling heeft een belangrijke rol in de realisatie van deze initiatieven. De informatiesystemen bestaan uit zowel maatwerk als standaard pakketten. 

.

Over TVM verzekeringen

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. TVM speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water.

De missie van TVM; Onze klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En wij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken. Want TVM staat voor transportveiligheid.

Iedere dag opnieuw doen we onze uiterste best om al onze ambitieuze doelstellingen waar te maken. We doen dat vanuit een bevlogen en warme werkomgeving. We zoeken mensen die initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Gezien de uitstekende positie van de organisatie kent men uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen.

  • Een salaris van minimaal € 4.553,54,- en maximaal € 6.505,07,- bruto op basis van 38 uur per week
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een premievrij pensioen
  • Een goede thuiswerkregeling
  • Een enthousiast team met de ambitie om expertise en service next level te bieden
  • Een uitdagende functie waarin ruimte is voor jouw expertise en je kunt bouwen aan een professionele functie voor TVM
  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen;
  • Mogelijkheden om te werken aan je vitaliteit door onder andere sporten met korting.
  • Lees hier voordelen van werken bij TVM

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden, solliciteer dan direct.

Wil je graag meer informatie over de vacature?  Frank Lansink, Manager Applicatie ontwikkeling en beheer B, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar via fm.lansink@tvm.nl.

Vacature delen op:

Startdatum:

22-12-2022

Sluitingsdatum:

22-01-2023

Locatie:

Hoogeveen
Terug naar boven